VERHUUR

OVERNACHTEN OP

LANDGOED WARMELO

In de voormalige orangerie in het bijgebouw van het Warmelo bevindt zich een ruime en comfortabele vakantiewoning. Hier kunt u genieten van de rust in de sfeer van vervlogen tijden.

UNIEKE

LOCATIE

Landgoed Warmelo ligt aan de rand van Diepenheim, omgeven door bos en gelegen binnen de 7 hectare historische tuin. Uw bezoek is prima te combineren met een grote slectie aan wandel- en fietstochten. Als gast in het vakantieappartement hebt u gratis toegang tot de tuinen en krijgt u een sleutel die u toegang geeft tot uw eigen tuin, waar u in alle privacy kunt genieten van de rust op het landgoed. In het aparte tuinhuisje waar u uw fietsen veilig kunt stallen, vindt u tevens de oplaadpunten voor elektrische fietsen.

VAKANTIEWONING

IMPRESSIE

reserveer uw

VERBLIJF

De vakantiewoning bevindt zich in de voormalige orangerie van het landgoed. De ruime, zonnige woonkamer beschikt over een comfortabele zitgelegenheid bij een grote schouw met een houtgestookte speksteen kachel. Aan de eettafel kunt u over de Franse stijltuin uitkijken. U heeft in de hele vakantiewoning beschikking over een uitstekend wifi-signaal.